Goodbye from House of Mint! Last call Sunday 03/03. Free shipping for orders over 60 euros all over Greece Goodbye from House of Mint! Last call Sunday 03/03,. Free shipping for orders over 60 euros all over Greece

Παιδικό Δωμάτιο

5 instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε για το τέλειο παιδικό δωμάτιο.

5 instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε για το τέλειο παιδικό δωμάτιο.

Παραδεχτείτε το, όλες μας θαυμάζουμε αυτά τα υπέροχα δωμάτια που γεμίζουν το Pinterest. Εμείς σας προτείνουμεπέντε ίνσταγκραμ account που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό παιδικό δωμάτιο.
@Emsloo

 
Γιατί την ξεχωρίσαμε: H Lifestyle φωτογράφος Emily απο την Στοκχολμη θα σαςταξιδέψει με την μοναδική αισθητική και τη φαντασία της. Χώροι κατάφυτοι, διαμορφωμένοι σε τόνους του μπλέ και γκρί, αρχοντικά δωμάτια διακοσμημένα με αφίσες με μαγικά ξωτικά συνθέτουν ένα μοναδικό παραμυθένιο αποτέλεσμα.

 Πώς να το μεταφέρετε στο δωμάτιο του παιδιού σας: Βάψτε καποιον απ΄τους τοιχους σας σε τόνους γκρί πράσινο (π.χ. Palladian Blue Benjamin Moore). Τοποθετείστε μια ευθύγραμμη κρεμάστρα στόν τοίχο και γεμίστε τα με τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του παιδιού σας. Επενδύστε σε όμορφα δαντελωτά λινοσκεπάσματα και τέλος, αποχωρηστείτε ενα όμορφο φυτό απ΄το σαλόνι σας, βρισκοντάς του την ιδανική θέση στο καινούργιο σας παιδικό χώρο. 

@Mysoulmateplace

 

Γιατί την ξεχωρίσαμε: Με μιά ματιά στη mysoul διακρίνεις την ικανότητά της να συνθέτει ομορφα δωμάτια, με έμφαση στο φυσικό φώς. Ανοιχτόχρωμες ξύλινες επιφάνειες με επιρροή απ΄τις Σκανδιναβικές χώρες, παιχνίδια και λεπτομέρειες απο οργανικά υλικά, προτείνουν ένα γαλήνιο μικρόκοσμο για το παιδί σας.

 Πως να το μεταφέρετε στο δωμάτιο του παιδιού σας: Προτιμήστε για τους τοίχους του δωματίου σας το λευκό χρώμα, επιπλώστε το με minimal ξύλινα, ανοιχτού χρώματος έπιπλακαι διακοσμηστε το με φωτινές λεπτομέρειες και βότσαλα που μαζέψατε μαζί με το παιδί σας στις καλοκαιρινές διακοπές σας. Τοποθετείστε τα παραμυθάκια του παιδιού σας σε σιστάδες στο πάτωμα ή επάνω σε ένα όμορφο βοηθητικό έπιπλο και το δωμάτιο είναι έτοιμο.

 @Τoni_and_Levi

Γιατί την ξεχωρίσαμε: Η Τζέννιφερ ζει στην Μπαβαρία με τον άντρα της και τα δύο όμορφα παιδάκια τους. Λατρεύουμε το ρομαντικό της στυλ, λουλουδάτα σεντόνια και αέρινα υφάσματα κάνουν τα δωμάτια της παραμυθένια.

 Πως να το μεταφέρετε στο δωμάτιο του παιδιού σας: Αγνοήστε το ροζ χρώμα για κορίτσια και μπλε για αγόρια και δοκιμάστε τις γήινές αποχρώσεις. Διαλέξτε επιπλάκια μικροσκοπικά κ καντε ενα κόσμο με χαρούμενα λούτρινα παιχνίδια. Αντί για ταπετσαρίες δοκιμάστε ιδιαίτερα αυτοκόλλητα στις άδειες γωνίες. Μεγάλα μαξιλάρια στο πάτωμα το ένα πάνω στο άλλο να φτιάχνουν κάστρα και φανταστικούς κόσμους για ατελείωτα παιχνίδια.

 @birteluismilan

 

Γιατί την ξεχωρίσαμε: Καμιά φορά το less is more είναι πιο λειτουργικό και προσφέρει ηρεμία, αυτό ομως σίγουρα δεν ισχύει για την περίπτωση της Birte. Δέν χρειάζεται να έχουν έρθει τα Χριστούγεννα για να γεμίσει το δωμάτιο με μικρά λαμπάκια και φωτάκια. Και σίγουρα αυτή θα πρέπει να είναι η σκέψη της Birte όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα παιδικό δωμάτιο. Ένα παραμυθένιο σύμπαν γεμάτο διαφορετικά στοιχεία και λεπτομέρειες που μπορεί στην αρχή να σας φανεί χαοτικό αλλά προσφέρει πραγματικά ένα μαγικό ταξίδι μέσα στο χρόνο.

 Πως να το μεταφέρετε στο δωμάτιο του παιδιού σας: Κρεμάστε μικρές αφισούλες, ζωγραφιές σε καδράκια, σκίτσα, ράφια με βιβλία, γεμίστε τους τοίχους με χειροτεχνήματα. Οσο πιο πολλά τόσο καλύτερα! Αγοράστε και ένα ξυλινό σπιτάκι και βάλτε όλα τα παιχνιδια μέσα σε αυτό. Βγάλτε απο την αποθήκη και το πατάρι όλες τις μινιατούρες, αλογάκια, αμαξάκια, κουκλάκια που είχατε εσείς σαν παιδί και ότι παιχνίδι γενικά σας έχει κλέψει την καρδιά. Σίγουρα Θα πρέπεινα μαζέψετε αυτό το χάος μετά το παιχνίδι αλλα θα έχετε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο!

 @christine_simplybloom

 

Γιατί την ξεχωρίσαμε: Για την Κριστίν τα ανέμελλα boho chic vibes έχουν σημασια, χαρίζοντάς σου την αρχοντιά ενός κλασικιστικού περιβάλλοντος που πραγματικά συναρπάζει. Ζεστά δωμάτια που φωτίζονται σχεδόν μόνο απ´ το φυσικό φώς της ημέρας, μελαγχολικά τριαντάφυλλα, δαντέλες, και μπαμπού έπιπλα συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό ιδανικό για ξεκούραστες ημέρες και γαλήνιες νύχτες.

 Πώς να το μεταφέρετε στο δωμάτιο του παιδιού σας: Βάψτε κάποιον άπο τους τοιχους του δωματίου σας σε βαθύ τόνο του πράσινου ή του μπλέ ή κάποιο παγωμένο και γλυκό γκρι ή μπεζ. Επιλέξτε χαμηλά έπιπλα, αφηστε μαξιλάρια και λευκά υφάσματα να ακουμπήσουν ευγενικά το πάτωμα. Τέλος φτιάξτε παιχνίδια από ξύλο, σπάγκο και ύφασμα μαζί με το παιδί σας, μαζέψτε λουλούδια απ´ τον κήπο σας και στολίστε με αυτά τον καινούργιο σας παράδεισο.